Vedeta zilei – Mircea Radu e acuzat că și-a falsificat declarația de avere

0
400

Mircea Radu se află în mijlocul unui scandal care îi șifonează serios imagi­nea. Vedeta și-ar fi falsificat declarația de avere, declarând doar jumătate din veniturile pe anul 2019.
Mircea Radu, șef al comunicării în TVR și consilier al Doinei Gradea (PDG al SRTV), și-a rectificat declarația de avere după ce MediaSind (Sindicatul Ro­mân al Jurnaliștilor) a solictat luna trecută ANI și DNA să cerceteze necon­- cordanțele flagrante din declarația de avere a prezentatorului.
În urma dezvăluirilor, Mircea Radu a modificat declarația de avere: În decla­rația rectificativă depusă la ANI, fosta vedetă confirmă că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea Down The Road-Aventura este de 112.574 lei, față de cea declarată inițial, 64.670 lei!
„Cerem conducerii TVR demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile deținute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condițiile în care s-a încheiat un asemenea contract plă­­tit cu sume discrețio­- nare din bani publici”, se arată într-un comunicat remis de Mediasind în data de 15 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.