Vedeta zilei – Mirela Vaida a născut un băieţel de nota 10. A avut un travaliu uşor

0
623

Mirela Vaida a născut ieri dimineaţă la o clinică privată din capitală. Prezentatoarea tv a ales să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său tot pe cale na­turală la fel cum a făcut şi la precedentele sarcini, potrivit click.ro.
Mirela Vaida (37 de ani) este în culmea fericirii. În urmă cu puţin timp, îndrăgita vedetă a devenit mămică şi a împărtăşit vestea cu fanii ei fix din sala de naşteri.
„La cât l-am amenințat că îl scot for­țat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar o oră jumătate de travaliu! Cântărește 3.500 g, are 51 cm și a primit nota 10 la naș­tere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Va mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co.”, a scris Mirela Vaida la scurt timp după ce a născut.
Mirela Vaida a fost o graviduţă extrem de activă pe toată perioada sarcinii. La finele lunii ia­nuarie, celebra pre­zentatoare de emi­- siuni matrimoniale a zburat la Iaşi pentru a participa la Eurovision. Ea a cântat piesa „Underground”, iar fanii au îndră­git-o de la pri­mele acorduri. Din neferici­re, Vaida nu a reuşit să convingă juriul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.