Monica Bellucci este o frumuseţe ico­nică chiar și la 57 de ani. Cu fiecare apariţie ne uimeşte prin naturaleţea sa. Actriţă şi model, Monica Bellucci este invitata lunii decembrie pe coperta revistei The Sunday Times Style. Şi desigur că şi aceste foto­grafii le-a făcut cu mare stil!
Superba Bellucci mărturiseşte în interviul acordat revistei că nu face o dramă din trecerea timpului, nu este obsedată să arate mereu tânără şi şi-a propus să îmbătrâ­neas­că într-un mod paşnic.
Natura a fost extrem de generoasă cu ea, fiindcă nu este nevoită să aloce mult timp sau grijă dietelor ori antrenamentelor istovitoare. Dimpotrivă, se răsfaţă constant cu vin şi paste, iar ca antrenament alege Pilates. „Nu sunt obsedată. Am fost mereu o femeie cu forme, niciodată slabă, aşa e felul meu. Şi vreau să îmbătrânesc într-un mod paşnic. La 50, 60 de ani nu mai ai aceleaşi nevoi ca la 20. Te schimbi, când intri într-o încăpere ală­turi de fiica ta, oamenii o pri­­vesc întâi pe ea. Atunci începi să ai o altă pers­pectivă.”

Recomandările redacției