Vedeta zilei – Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca

0
185

A trecut aproape un an și jumătate de la ultima postare a Monicăi Gabor, în care să facă vreo referire la Irina sau la familia ei din SUA. În prima zi de Crăciun, fosta soție a lui Irinel Columbeanu ne arată cât de bine îi merge peste Ocean, publicând imagini de o fericire molipsitoare.
La 9 ani de la divorț, Monica Gabor (32 de ani) și Irinel Columbeanu (63 de ani) își trăiesc viețile pe traiectorii total diferite. Omul de afaceri se luptă acum cu falimentul și cu singurătatea, în timp ce Monica trăiește un prezent roz alături de afaceristul chinez Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, într-o vilă de lux din Malibu, California. Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, are și un băie­țel dintr-o relație anterioară, extrem de atașat de Monica, din câte se vede din fotografii, iar Irinuca, fiica Monicăi și a lui Irinel, pare că stă de-o viață acolo, nu doar de doi ani an.
În vara lui 2016, Irinel Columbeanu avea să facă pentru prima oară cunoş­tinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, Mr. Pink. A dus-o pe fiica lui în America şi s-a convins că vila din Malibu poate fi un cămin perfect pentru copila lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.