Vedeta zilei – Nelu Ploieșteanu, în stare foarte gravă

0
125

Nelu Ploieșteanu (70 de ani) se află în continuare internat, în stare critică, la Secția ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, după ce artistul s-a infectat cu SARS-CoV-2. Starea artistului este una deosebit de delicată. Saturația de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%.
Artistul se află la Terapie Intensivă de săptămâna trecută. Acesta s-a prezentat în primă fază la spital pe data de 11 martie, însă a refuzat să se interneze.
Din păcate, până la această oră, sta­rea artistului nu s-a îmbunătățit deloc, deși acesta este intubat și beneficiază de tratament și de toată atenția me­dicilor. „Am vorbit acum două ore cu doamna doctor. Situația este stațio­­nară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de spe­ranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.