Vedeta zilei – Nicki Minaj s-a căsătorit în secret

0
497

Cântăreașa americană Nicki Minaj, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit în secret, informează elpais.com. Vedeta s-a căsătorit cu Kenneth Petty, împreună cu care formează un cuplu de mai puțin de un an.
Artista a confirmat că s-a căsătorit prin intermediul unei înregistrări video pe care a postat-o pe contul său de Instagram. În înregistrarea video se observă două căni cu mesajul Mr. și Mrs. (n.r. doamnul și doamna, în engleză), alături de două șepci, una albă și cea­laltă neagră, pe care este scris Bride and Groom (nr. mireasă și mire). În dreptul înregis­trării video postate pe Instagram, Nicki Minaj și-a trecut numele real, la care este adăugat numele de familie al proaspă­tului ei soț: Tanya Maraj-Petty.
Despre soțul lui Nicki Minaj se știe că are 41 de ani și este implicat în lumea artistică. Potrivit elpais.com, care ci­- tează TMZ, Petty a avut probleme cu poliția, fiind condam­nat de mai multe ori. În 1995, acesta a fost condamnat la patru ani de închi­soa­re pentru că a încercat să violeze o ado­- lescentă în vârstă de 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.