Vedeta zilei – Nicole Cherry e însărcinată, la 22 de ani!

0
119

Nicole Cherry a făcut marele anunț! Cântăreața este însărcinată la 22 de ani. De aproape trei ani, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, un bărbat care este mai mare cu opt ani decât frumoa­sa cântăreață. Cei doi sunt în culmea fe­ricirii, căci vor deveni în curând părinți!
Nicole Cherry a lansat melodia „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant, prilej cu care care artista, de 22 de ani, a făcut și marele anunț: este însărcinată. În videoclip apare și iubitul artistei, Florin.
„Lângă Florin am crescut și în bra­țele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost anunțul emoționant făcut de solistă, pe contul de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.