Vedeta zilei – Noua iubită a lui Brad Pitt e măritată și are un copil

0
343

În urmă cu numai câteva zile, s-a aflat că actorul Brad Pitt (56 de ani) a înlocuit-o în sfârşit pe fosta sa soţie, Angelina Jolie (45 de ani). Aleasa lui este Nicole Poturalski, un fotomodel german, cu origini poloneze, de numai 27 de ani. Ea seamănă cu Angelina, mai ales la buze, şi Brad s-a îndrăgostit ne­buneşte de aceasta. Şi Nicole îl iubeşte pe faimosul actor.
Numai că s-a descoperit că iubita mult mai tânără nu este liberă. Ea este căsătorită cu Roland Mary, de 68 de ani. Nicole l-a cunoscut pe Brad chiar în restaurantul din Berlin al soţului ei, în august 2019.
Ei au fost văzuţi pentru prima oară împreună, anul trecut, în zona VIP, la con­certul lui Kanye West, din Hollywood Bowl, Los Angeles. Însă abia re­­cent s-a descoperit noua lor po­ves­te de iubire, în timp ce se află împreună în va­can­ţă în sudul Fran­ţei.
Soţul ei, Roland Mary, a fost însurat de mai multe ori şi are 5 copii. A refuzat să facă vreun comentariu despre iubirea soţiei sale cu Brad. Sunt într-o căsătorie deschisă. Pentru el nu există gelozie şi sentimente negative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.