„Oase” a tras lozul câştigător toamna aceasta. Simpaticul concurent, care a făcut pereche cu CRBL în sezonul precedent al emisiunii Asia Express, este noul coprezentator al reality-show-ului de la Antena 1, potrivit Click.
„Oase”, câștigătorul sezonului 2 Asia Express, este noul coprezentator al Ginei Pistol în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor. După ce a trecut cu brio prin experiența de concurent, „Oase” va începe de data asta o nouă aventură.
„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri… cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă”, a po­vestit „Oase”.
Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor nouă pe­rechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Recomandările redacției