Vedeta zilei – Operaţiile estetice şi boxul i-au deformat chipul! Cum a ajuns să arate Mickey Rourke la 66 de ani?

0
243

Este unul dintre cei mai renumiţi actori, însă obsesia pentru operaţiile estetice i-au distrus chipul. La acestea se adaugă şi perioada în care a practicat boxul profesionist.
„Angel Heart” ori „9 săptămâni şi jumătate” sunt filmele care l-au pus pe harta celor mai doriţi actori de dinainte de anii `90. Anii ce-au trecut au fost la fel de satisfăcători pentru celebrul Mickey Rourke, chiar dacă a decis să părăsească actoria şi să intre în lumea boxului profesionist. De-abia în 2005, actorul s-a întors la prima dragoste, apărând în rolul lui Marv, din Sin City. Totuşi, la acea vreme, actorul deja afişa un look destul de schimbat, aducând tot mai puţin cu cel care cucerea inimile tuturor din Cetatea Filmului.
Astăzi, la 66 de ani, pe chipul acto­rului sunt tot mai vizibile semnele ope­raţiilor estetice nereuşite.
Un medic estetician susţine că acesta şi-ar fi fă­cut un facelift total, şi nu neapărat unul reuşit. „Curbura nenaturală dintre urechi şi obraji sunt semne ale fa­­celift-ului. Şi-a lucrat şi pleoapele căzute şi a făcut şi tranplant de păr”, spune Dr. Youn, specialist în operaţii estetice. Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.