Vedeta zilei – Pepe divorțează de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie

0
292

Pepe (41 de ani) divorțează de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. Solistul, pe numele lui din buletin Ionuț Nicolae Pascu, a dat vestea printr-un mesaj filmat și postat pe canalul său de YouTube. Pepe a recunoscut că Raluca a fost cea care a decis să pună capăt relației și a precizat că, din punctul lui de vedere, „nu există un motiv major, real” de divorț.
De parcă n-ar fi fost de ajuns că pandemia de Covid-19 a redus drastic numărul concertelor și al evenimentelor private cu muzică și dans, Pepe și-a anunțat fanii, luni seară, că divorțează de Raluca Pastramă, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu opt ani și mama celor doi copii ai săi.
Obosit, încercănat și cu o barbă ge­neroasă, Pepe a făcut anunțul printr-un mesaj video postat pe canalul propriu de YouTube. Din spusele lui, decizia de divorț i-a aparținut în totalitate Ralucăi, care a impus și condițiile despărțirii. Cei doi vor încheia totul la un no­tar, de comun acord, „pentru că așa a trebuit să fie”. Cei doi nu mai locuiesc împre-­ună de mai bine de două săptămâni, dar sunt deci-și să păs­tr­e­ze o relație civili­zată de dragul copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.