Vedeta zilei – Prima dovadă că Michael Schumacher este conştient

0
321

Infirmiera care se ocupă de Michael Schumacher (50 de ani) a declarat, conform Le Parisien, că fostul pilot de Formula 1 este conştient.
Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se află internat la Spitalul European Georges Pompidou din Paris pentru a primi un tratament experimental cu celule stem. Deşi familia fostului pilot nu a dat nicio declaraţie oficială cu privire la starea de sănătate a germa­nului, infirmiera care se ocupă de el a oferit detalii inedite legate de condiţia pilotului. „Schumacher se află în îngrijirea mea. Vă pot asigura că este conştient”, a declarat infirmiera lui Michael, conform cotidianului LeParisien.
Jeff Todt, fostul conducător al echi­pei Ferrari, l-a vizitat pe Schumacher, la clinica pariziană, şi a rămas alături de fostul pilot timp de 45 de minute.
Fostul pilot german se află sub su­pra­ve­gherea medicului Philippe Menasche, un chi­rurg cardiac renumit, în vârs­tă de 69 de ani, care a pus bazele tera­piei celulare pentru tratarea afecţiunilor inimii.
Michael Schuma­cher a suferit un accident de ski în sta­- ţiunea Meribel din Alpii Francezi, în 29 decembrie 2013, în urma că­ruia, fostul pilot a su­ferit multiple traume cerebrale grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.