E clar că Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, își doresc să facă o impresie bună. Ducii de Sussex au avut o apariție spectaculoasă în cadrul fes­tivalului de muzică organizat la Royal Albert Hall, acesta fiind unul dintre puținele evenimente la care cei doi vor mai participa purtând titlurile lor regale.
Cei doi duci de Sussex au anunțat de curând că doresc să se retragă din familia regală britanică, decizie care a cauzat multă zarvă în Marea Britanie, pentru a-și salva căsnicia și pentru a se bucura de o famile care să ducă o viață departe de întreaga expunere la care au fost supuși până acum.
Pentru evenimentul de sâmbătă, 7 martie- un festival de muzică organizat la Royal Albert Hall, în Londra-, Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat în serios participarea la ultimul set de îndatoriri regale pe care le mai au. Ducii de Sussex au avut o apariție răvășitoare, purtând două ținute care ar fi ieșit în evidență chiar și dacă nu ar fi fost purtate de fețe regale, având în vedere culoarea aleasă, roșul, care poate fi in­- terpretat în mai multe moduri.

Recomandările redacției