Vedeta zilei – Prințul Harry şi Meghan Markle vor avea o fetiță

0
309
(FILES) In this file photo Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex gesture during their visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, in London on January 7, 2020. - After a week of digs at Britain's royal family, just how far will Prince Harry and Meghan Markle go in their hotly anticipated interview with Oprah Winfrey? Millions of people will tune in to CBS the evening of March 7, 2021 to find out, and if that trickle of excerpts is any indication, they have scores to settle with Buckingham Palace a bit over a year after giving up frontline duties as royals and moving to southern California. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP)

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Au dat vestea în urmă cu trei săptămâni, iar acum au dezvăluit și sexul copilului, în mult-așteptatul interviu al lui Oprah. Ducii au dezvăluit că cel de-al doilea copil va fi o fetiță.
Harry nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tată de fată. „Să ai un băiat și o fată, ce mai poți cere?”, a spus prințul Harry. „Dar acum avem familia noastră. Avem noi patru și cei doi câini.”
Prinţul a spus că tatăl său, prințul Charles, a încetat să-i mai răspundă la telefon. Meghan s-a căsătorit cu Harry la castelul Windsor în mai 2018, iar fiul lor, Archie, s-a născut un an mai târziu. Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că s-a simțit sufocat de viața regală și a fost surprins că i-au fost luate toate drepturile financiare și și-a pierdut siguranța anul trecut.
El a mai spus că a simțit că familia sa nu o susține pe Meghan, care și-a recunoscut necunoștința despre viața regală înainte de a se căsători cu Harry, în timp ce ea a suportat atacuri tabloide și povești false. Ca răspuns la o întrebare a lui Winfrey, Harry a spus că nu ar fi părăsit viața regală dacă nu ar fi fost soția sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.