Vedeta zilei – Prințul Nicolae a devenit tată de fată

0
242

Veste bună în Familia Regală a României! Sâmbătă seara, prințul Nicolae și soția sa, Alina, au devenit părinții unei fetițe numite Maria-Alexandra. Anunțul a fost făcut în această dimi­neață de fericitul tătic, pe pagina sa de Facebook.
„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe­ 7 no­iembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României. În doar o oră, postarea a primit aproape 500 de comentarii de felicitări și mii de aprecieri.
Având în vedere că nașterea fetiței a avut loc în apropierea sărbătorii Sfinților Mihail și Gavriil, prințul Nicolae consideră că bunicul său, Regele Mihai, îl ocrotește de sus. „Regele Mihai, bu­nicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil”, a mai scris Prințul Nicolae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.