Justin Timberlake şi frumoasa actriţă Jessica Biel au devenit soţ şi soţie în anul 2012, după cinci ani de relaţie. Ei for­mează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar carismaticul cântăreţ a renunţat la multe dintre obiceiurile sale de când a devenit soţ şi tătic. Cel mai important dintre toate, el a lăsat în urmă reputaţia de Don Juan şi s-a dedicat fa­miliei sale. Muzica a căzut pe planul secund, iar Justin s-a axat asupra carierei în domeniul cinematografiei.
Cinematografia sau, mai bine spus, atracţia manifestată pentru colega sa de platou şi atunci când camerele de filmat nu sunt pornite, pare să îi fi adus proble­me lui Justin de această dată. Cântăreţul a fost surprins de fotoreporterii publicaţiei britanice The Sun alături de colega sa în ipostaze care indică mai mult decât colegialitate. După o zi lungă de filmări, protagoniştii peliculei Palmer au ieşit în oraş, la un pahar de vorbă, prilej cu care Justin, încurajat de băuturile bahice s-a apropiat de colega sa, Alisha Wainwright, în vârs­tă de 30 de ani.
Imaginile compromițătoare au fost re­alizate aproa­- pe de mie­zul nopţii, atunci când cei doi presupuşi porumbei se aflau într-unul dintre balcoa­nele barului „The Absinthe” House din New Orleans.

Recomandările redacției