Vedeta zilei – R. Kelly rămâne în închisoare până la proces

0
287

Muzicianul R.Kelly rămâne în închi­soare până va fi judecat pentru infracţiunile cu caracter sexual de care este acuzat, judecătorul refuzându-i marţi dreptul de a părăsi detenţia pe cauţiune, arată CNN. Potrivit TMZ, avocatul cântăreţului a invocat faptul că muzicianul nu ştie să citească.
Cântăreţul a apărut încătuşat şi îmbrăcat cu o salopetă portocalie în faţa judecătorului. R.Kelly a pledat nevinovat, dar procurorii au arătat că bărbatul reprezintă un pericol pentru comunitate, mai ales pentru fetele minore. Procu­rorii susţin că există riscul ca muzicianul să obstrucţioneze actul de justiţie, date fiind celebritatea şi puterea de care se bucură. Procurorii au spus că muzicianul „are abilitatea unică de a influenţa şi de a intimida martori şi victime, şi acest lucru continuă şi în ziua de azi.”
Avocatul lui Kelly a încercat să îmbuneze situaţia arătând că muzicianul şi-a predat paşaportul şi că nu îi place să zboare, aşa că nu este niciun pericol. În ceea ce priveşte acuzaţia că ar fi un risc pentru minori, avocatul a amintit că, în afară de una singură, acuzaţiile se referă la fapte care au avut loc în anii 90 astfel că nu se poate spune că ar fi vreo dovadă că muzicianul ar fi în acest moment o ameninţare.
Mai mult, avocatul a susţinut faptul că muzicianul nu ştie să scrie şi să citească îngreunează foarte mult consultarea sa în dosar în cazul în care ar fi în spatele gratiilor, arată TMZ.
Cântăreţul R&B este acuzat de alte 13 fapte printre care se numără porno­grafie infantilă, molestarea unui minor şi obstrucţionarea justiţiei, au arătat sursele citate de Fox News.
R.Kelly rămâne în închisoare, data audierii sale pentru eliberarea pe cauţiune urmând să fie anunţată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.