Vedeta zilei – „Răduleasca” se menține sexy chiar și la 51 de ani

0
359

Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani pe 3 august, însă ceea ce arată bule­tinul nu arată trupul divei. De parcă ar vrea să ne demonstreze că timpul stă în loc pentru ea, vedeta a pus pe Instagram 3 fotografii cu ea la piscină, poze care par o veritabilă lecție de anatomie.
Vârsta Mihaelei Rădulescu nu a fost niciodată un secret, ba chiar le-a motivat pe femei să înveţe să fenteze trecerea timpului, să se întreţină şi să acorde o atenţie sporită exerciţiilor fizice. Iată că mania pentru sport a Mihaelei a dat roade, iar acum , la vârsta de 51 de ani, e toată numai fibră şi „pachețele” de mușchi.
La o zi după aniversare, vedeta a pus pe Instagram o fotografie cu ea în pisci­nă, în care apare stând tolănită pe o saltea gonflabilă, purtând un costum de baie din două piese. Trebuie să remarcăm forma fizică de invidiat în care se află: coapse tonifiate, fese fără celulită, brațe lucrate și talie de viespe. Cel mai probabil, Mihaela a fost fotografiată de iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner.
Zilele trecute, mai exact pe 1 august, Mihaela Rădulescu a mai avut un motiv de sărbătoare, cel mai important din punc­tul ei de vedere. Ayan, fiul ei cu Elan Schwartzenberg, a împlinit 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.