Subiectul-șoc al zilei, ordinul de protecție cerut de soția lui Pepe autorităților, escaladează și ies la iveală detalii incredibile din familia artistului. Raluca Pastramă a depus plângere la poliție după ce ar fi fost agresată în plină stradă, posibil chiar în fața fiicelor, în parcarea Stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.
Contactat de Click!, Pepe a spus scurt, „Nu comentez”, și nu a dorit să ofere nici un detaliu legat de acuzațiile care i se aduc.
Episodul de violență s-a petrecut în parcarea Stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni”, au declarat surse din Poliție pentru Click!
Pepe a făcut anunțul despărțirii printr-un mesaj video postat pe canalul propriu de YouTube. Din spusele lui, decizia de divorț i-a aparținut în totalitate Ralucăi. Cei doi vor încheia totul la un notar, de comun acord.

Recomandările redacției