În toamna acestui an împlineşte 29 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie, însă Rita Ora pare că nu ţine cont că este foarte celebră şi că are paparazzii pe urmele ei atunci când face plajă.
Zilele trecute, ea s-a relaxat în Ibiza, dar costumul de baie ales părea că a fost cumpărat de la raionul de copii, nu de la cel pentru adulţi. Aşa se face că în imaginile pe care ea le-a
postat pe reţelele de socializare, dar şi în fotografiile realizate de paparazzi se poate observa că Rita Ora şi-a luat slipul şi sutienul prea mici.
Rita Sahatçiu Ora este o cântă­rea­ță, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora” (2012), a debutat pe prima pozi­ție în Marea Brita­nie, și conține single-urile „numărul-unu” „R.I.P.” și „How We Do (Party)”. După ce a mai ajuns încă o dată pe po­ziția 1 în topuri cu piesa „Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit ar­tis­tul cu cele mai multe single-uri de poziția 1 în UK Singles Chart în 2012.
În anul 2013 ea a fost no­mi­nalizată de trei ori la BRIT Awards.

Recomandările redacției