Vedeta zilei – Robbie Williams s-a mutat definitiv în Elveția

0
342

Robbie Williams şi Ayda Field s-au mutat definitiv în Elveţia. Cei doi şi-au cumpărat o vilă pe malul Lacului Geneva şi şi-au înscris copiii la şcoli private. Robbie a fost nevoit să plătească 27 de milioane de euro pe proprietatea din Elveţia.
După ce peste 10 ani au pendulat între Marea Britanie şi SUA, Robbie Williams, 46 de ani, şi Ayda Field (41 de ani) s-au hotărât să se stabilească definitiv în Elveţia. Robbie şi Ayda sunt căsătoriţi din 2010, dar sunt cuplaţi din 2006. Ei s-au hotărât să scoată din bu­zunare nu mai puţin de 27 de milioane de euro pentru a cumpăra proprietatea, după ce au petrecut mare parte din 2020 în Elveţia, informează The Mirror. Cei doi mai au case în Malibu şi Londra.
Robbie s-a hotărât să cumpere vila după un meci de golf cu omul de afaceri Nicolas Brunschwig, care i-a făcut oferta „de nerefuzat” pentru conacul care are o suprafaţă de 356 metri pătraţi şi vine la pachet cu un teren de 8.500 mp.
În 2020, Robbie a petrecut şase luni în Alpii elveţieni, ascunzându-se de criza COVID-19, și s-a îndrăgostit iremediabil de frumusețile țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.