Vedeta zilei – Robert De Niro, ruinat de divorţ şi de pandemie

0
147

Trece prin momente foarte neplăcute! Robert De Niro susţine că e ruinat de marile sume de bani pe care trebuie să le plătească fostei soţii, după divorţ, şi de pandemia de COVID-19.
Unul dintre cei mai mari şi mai influenţi actori de la Hollywwod, cunoscut mai ales pentru rolul din „Naşul”, dublu laureat cu Oscar, Robert De Niro (77 de ani) a jucat în peste 90 de filme. Cu toate acestea, de mai bine de un an, nu mai are proiecte, din cauza pandemiei. Asta îl pune pe jar, mai ales pentru că are o groază de bani pe care trebuie să-i dea fostei soţii, Grace Hightower (66 de ani). Ei s-au căsătorit prima oară în 1997, s-au despărţit în 1999, s-au împăcat şi şi-au reînnoit jurămintele în 2004, dar au divorţat în 2018. Judecătorul a decis ca starul să-i plătească fostei soţii o pensie alimentară de 1 milion de dolari pe an pentru fiica lor, Helen Grace, de 9 ani, născută de o mamă purtătoare. Ei mai au un fiu, Elliott, de 22 de ani.
Avocata lui De Niro, Caroline Krauss, spune că Grace nu foloseşte banii pentru copii. Ea cheltuieşte mai mult pe haine de firmă şi călătorii.
De Niro are o avere de 500 de mili­oane dolari, dar are şi mari cheltuieli. A trebuit să-şi vândă casa, ca să-i dea ju­mătate din suma de 20 de milioane de dolari fostei soţii, iar acum trăieşte într-o casă închiriată în New York, SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.