Vedeta zilei – Rodica Popescu Bitănescu, la 83 de ani: „Nu mi-am sărbătorit niciodată ziua!”

0
157
Rodica Popescu Bitanescu

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale scenei românești, Rodica Popescu-Bitănescu, a împlinit joi, 5 august, 83 de ani. Actrița nu obișnuiește însă să-și sărbătorească ziua de naștere, pentru că nu-i plac petrecerile.
Nici măcar la nunta cu soțul său actrița nu a făcut chef, conform tradiției. „Eu nu-mi sărbătoresc ziua de naștere. Acum, pe 5 august, nu fac nimic. Mie, pur și simplu, nu-mi place să sărbătoresc. Nu am făcut-o niciodată. Nici când eram tânără eu nu dădeam petreceri și nici nu mergeam la ele”, a mărturisit actrița.
La 83 de ani, actrița stă foarte bine la capitolul sănătate și nu se teme de viru­sul care a terorizat întreaga lume. „Eu nu mă gândesc la această boală, Covid. Nu vreau să-mi fie frică și nici nu mi-e frică. Sunt sănătoasă, mă simt foarte bine!”.
Deși are o căsnicie fericită și împlinită, actrița nu are copii. Rodica Popescu Bitănescu nu a spus niciodată motivul pentru care nu are urmași cu soțul său. „Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, e secretul meu”, spunea actriţa, recent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.