Rona Hartner a renăscut dupa ope­rația în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră localizată la colon.
Recent externată din spital, vedeta și-a serbat ziua de naștere într-un local din Capitală. A cântat și a dansat pe rupte pe muzică lăutărească. La 46 de ani, Rona a declarat că a învins cancerul cu ajutorul medicilor care au operat-o de urgență și acum este pregătită să înceapă o nouă viață alături de iubitul ei francez, Herve.
Vedeta a făcut declarații cutemurătoare despre lupta cu temuta maladie care îi măcina corpul: „Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregătită de orice. Chiar și de moarte”.
Rona ne-a povestit cum a primit vestea că trebuie să se opereze de urgență! „Totul a început acum două săptămâni, când am venit în România. În decembrie am făcut analizele și erau perfecte. Am venit aici și m-am simțit brusc rău. Când am ajuns la spital, doctorul mi-a zis: «Nu mai pleci de aici. Te operez». A fost can­cer. A scos tot. Boala asta a venit așa pe nepusă masă”.
Vedeta și-a reluat concer­tele, dar trebuie să țină un regim alimentar strict: „Acum am voie să cânt, să dansez. Trebuie doar să țin un regim alimentar. Nu mai am voie alcool deloc”, a mai declarat Rona.
Click

Recomandările redacției