Vedeta zilei – Rutina Reginei. Cum se menţine în formă suverana de aproape 95 de ani

0
100

Monarhul britanic va împlini 95 de ani pe 21 aprilie, şi rutina de la care nu se abate niciodată îi permite să o men­ţină în formă. Regina Elisabeta a II-a are un stil de viaţă destul de activ, pentru o persoană de vârsta sa. Cum de reu­şeşte acest lucru?
Rutina pe care o menţine de mulţi ani îi permite să arate mult mai tânără decât este. Iar obiceiurile pe care le res­pectă cu stricteţe au de-a face cu alimen­taţia sa, programul zilnic de mişcare şi produsele cosmetice folosite. „Merge zilnic kilometri întregi şi face plimbări îndelungate”, ne dezvăluie fostul valet regal Paul Burrell.
De fiecare dată când păşeşte în afara palatului, Majestatea Sa poartă pălărie şi cremă cu protecţie anti-solară. În plus, nu uită niciodată să-şi hidrateze tenul.
Dimineaţa, Elisabeta a II-a serveşte un ceai şi un bol de cereale. În afara dă­ţilor în care cinează cu oaspeţi de sea­mă, Regina consumă preparate cât mai simple, precum peşte sau pui cu salată sau legume. „Fără amidon, aceasta este regula de bază. Atât!”, a mărturisit fostul chef regal, Darren McGrady.
Şi, după ce că nu ţine un regim alimen­tar strict, Regina nu se dă înlături de la a savura ceea ce îi face plăcere. Astfel, bea zilnic un pahar de gin sau un cocktail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.