Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut trupa André după 20 de ani de la înființarea acesteia și pe 9 iulie lansează o nouă melodie. Piesa trupei André se numește „Reset la inimă”, iar teaser-ul a apărut astăzi pe canalul de YouTube al casei de producție Cat Music.
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au lucrat în secret la refacerea trupei André, însă Click.ro v-a dat în exclusivitate vestea că artistele au filmat împreună un nou videoclip. „Reset la inimă” va fi prima melodie a trupei André și păs­trează stilul deja cunoscut al formației care a făcut furori în anii 2000. Și pe plan personal, artistele au o vară încărcată. Andreea Antonescu a revenit împreună cu fetița ei din SUA și a anunțat că va divorța de soțul ei, în timp ce Andreea Bălan urmează să facă nunta cu actorul George Burcea.
Trupa André s-a înființat în 1999, când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în mu­zică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André.
Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de de unități vândute, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

Recomandările redacției