Vedeta zilei – Selly a dezvăluit cât câştigă lunar din YouTube

0
148

Deşi foarte discret de-a lungul anilor privind sumele pe care le încasează în urma filmuleţelor postate pe YouTube, vloggerul Selly a dezvăluit cât câştigă lunar.
„Sunt mulţumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos (n.r. cel mai bogat om din lume), oamenii îşi imaginează că cele 170 de miliarde îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca şi cum poţi şti acum câţi bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranţă că brandul pe care l-am construit şi imaginea cu siguranţă acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro”, i-a spus Selly lui Cătălin Măruţă.
Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Că­tălin Măruţă a fost curios să afle cât câştigă tânărul din YouTube. „Veniturile de pe YouTube se bazează pe numărul de vizuali­zări pe care le faci. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a pu­blicului. 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună, doar din YouTube”, a declarat Selly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.