Vedeta zilei – Selma Blair, chinuită de dureri în plină stradă! Se luptă de doi ani cu scleroza multiplă

0
283
Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Selma Blair seen clearly in pain as she walks with her boyfriend out of Joan's On Third on Monday. Selma has been suffering the effects of MS and seemed to be getting better. She was supported by her boyfriend as she walks out with her boyfriend after a short visit into Joan's on Third. Joan's on Third was buzzing with customers and Selma couldn't wait and left for food elsewhere. BACKGRID USA 20 JANUARY 2020, Image: 493872787, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selma Blair a anunţat, în anul 2018, că suferă de scleroză multiplă în plăci. Din momentul în care a făcut tragicul anunţ şi până în prezent ea a continuat să îşi informeze fanii despre maladia cu care se luptă, dar şi despre micile progrese pe care le face datorită schemei de tratament. Din nefericire, scleroza multiplă a afectat-o în profunzime, actriţa pierzându-şi aproape în întregime capacitatea de a vedea cu ochil drept, dar şi mobilitatea, deplasarea fiind posibilă doar cu ajutorul unui baston sau cu susţinerea altei persoane.
Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii de peste Ocean în ipostaze cu adevărat răvăşitoare. Actriţa a fost imortalizată pe o stradă din apropierea locuinţei personale, având dureri, judecând după expresia facială. De altfel, ea a povestit şi cu alte ocazii că se confruntă cu dureri musculare şi osoase îngrozitoare şi că face tot ce îi stă în putinţă să ducă o viaţă normală în ciuda acestora, de dragul fiului său, Arthur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.