Vedeta zilei – Șerban Huidu nu va mai prezenta „Cronica Cârcotașilor”

0
142

După un sezon desfășurat în pandemie, „Cronica Cârcotașilor” a intrat în vacanță. Prezentatorul Șerban Huidu a luat, însă, o decizie majoră la final de sezon.
„Pentru toamnă am decis să fac un pas în spate. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotașilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creație. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac şi pe prezentatorul. Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echi­pă plecase și soluțiile de înlocuire nu funcționau corespunzător. Astăzi, si­tuaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10, în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a anunțat Șerban Huidu, într-un interviu.
Echipa emisiunii, împrospătată și cu nume noi, va reveni în toamnă cu un nou sezon. Bebelușa Cristina va naște în luna septembrie, așa că va intra în concediu de maternitate. Locul ei va fi luat de o nouă bebelușă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.