Vedeta zilei – Smiley şi Gina Pistol, prima vacanţă cu fetiţa în străinătate

0
178

Au o pasiune comună, le place să că­lătorească! Aşa că Smiley (38 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) şi-au luat revanşa imediat după ce au devenit părinţi şi au dat startul vacanţelor. Întâi au testat să vadă cum reacţionează Josephine la o deplasare în ţară, iar acum s-au aventurat peste hotare.
Prima lor călătorie în postură de pă­rinţi a avut loc în luna mai, când fetiţa lor, Josephine, avea doar două luni. Aceştia au ales să meargă la munte, într-o zonă foarte frumoasă. S-au cazat la o cabană situată în inima pădurii, pe Valea Avrigului, în judeţul Sibiu.
Iar după botezul micuţei, artistul şi vedeta de la Antena 1 au fugit în străinătate cu un mega bagaj, din care 80 la sută reprezintă doar lucrurile bebeluşei. Au ales Italia, mai precis Florenţa. Smiley este un tătic super implicat şi nu a lăsat o clipă căruciorul din mână, fiind grijuliu cu iubita lui, dar şi cu micuţa Josephine. S-au plimbat, au mâncat la restaurantele din zonă şi s-au bucurat de atmosfera li­niştită din frumosul oraş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.