Vedeta zilei – Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița

0
156

Eveniment special pentru Smiley și Gina Pistol, care, ieri, și-au botezat fe­tița, pe Josephine Maria, născută pe 9 martie. Astfel că, după evenimentul de la biserică, familia și invitații s-au retras într-un loc special, departe de Bucu­rești, în natură, fără tam-tam și lux. Petrece­rea a semănat mai degrabă cu o ieșire la grătar cu prietenii apropiați.
O dată cu ridicarea restricțiilor și cu venirea soarelui, cei doi părinți au decis că este momentul să-și creștineze mi­cuța minune apărută în viața lor. Cei doi părinți și-au dorit o ceremomonie intimă, la care să fie doar prietenii și cei dragi, să sărbătorească în liniște creș­tinarea micuței Josephine.
Evenimentul, deși trebuia să fie un secret foarte bine păstrat, buna lor prietenă, Andreea Bănică, i-a dat de gol pe proaspeții părinți. „Sunt la botezul mi­cu­ței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a scris Andreea Bănică.
Cum la eveniment a existat și o pis­cină, oamenii au venit special echipați pentru a se bălăci. Așa că mulți au profitat de lăsarea întunericului și s-au aruncat în apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.