Vedeta zilei – Smiley, tătic exemplar: „Schimb scutece zilnic”

0
124

De două luni și jumătate, de când a venit pe lume micuța Josephine, Smiley este alt om! El și proaspăta mămică Gina Pistol gravitează non-stop în jurul micuței și nu au apelat încă la ajutorul părinților.
Smiley este însă un tătic exemplar, își adoarme fiica pe piesele sale, și a luat sfaturi prețioase de la alți tătici de fete din showbiz, cum ar fi Mihai Bobonete și Răzvan Fodor.
„Josephine este foarte cuminte și veselă. Doarme noaptea, nu are colici. Doar noi doi ne ocupăm de ea, doar eu și Gina, mai vin și părinții pe la noi. O schimb în fiecare zi. Fodor și Bobo­nete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseam­nă să fii tată de fată. Am un playlist, când o adorm cu Vanghelis, când cu «Valsul» meu. Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând”, a declarat tăticul Smiley.
„Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua min­tea grav prin pă­pu­şoi”, a povestit Gina pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.