Vedeta zilei – Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor

0
224

Sora lui Mariah Carey, Alison, de 57 de ani, a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey (83 de ani). Ea o acuză pe bătrână că a forțat-o să facă sex, la 10 ani, cu bărbați străini.
Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor. Alison susține că propria mamă, Patricia Carey, a obligat-o să vadă cum alți copii erau abuzați la întruniri sataniste. Din aceas­tă cauză, ea ar suferi și în prezent de depresie. Alison Carey e la un pas de a ajunge boschetară și a fost prosti­tuată mai mulți ani.
Sora ei celebră, Mariah Carey (50 de ani), nu o ajută cu nimic, deși are averea de 320 de milioane de dolari. Cântă­reața nu i-a sărit în ajutor nici în anii 1990, când Alison a fost diagnosticată cu HIV. Alison Carey a depus pro­cesul împotriva Pa­tri­ciei Carey la Curtea Su­pre­mă de Jus­tiție din New York.
Cu toate că este aşa de bogată, Ma­riah Carey nu a vrut niciodată să aibă grijă de Alison. A spus-o chiar fratele lor, Morgan, de 60 de ani. „Alison este pe moar­te. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Ma­riah e interesată doar de frumuseţea ei, cre­de că e nemaipo­me­nită, dar e o vrăjitoare rea”, a declarat recent acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.