Aşa cum ne-a obişnuit dintotdea­una, nu are nevoie de dublură pentru a turna „Misiune: Imposibilă 7”! Actorul Tom Cruise (58 de ani) a fost surprins recent în timp ce făcea cascadorii pe acoperişul unui tren în mare viteză, în Norvegia.
A zburat 48 de metri prin aer la câteva zile după o explozie groaznică în platoul de filmare. De asemenea, a fă­cut un salt cu paraşuta de la 3.050 de metri, dintr-un elicopter. Cruise nu mai vrea să audă de opriri, din cauza virusului COVID-19. Noul film din seria „Misiune: Imposibilă” este deja mult întâr­- ziat. Iniţial, filmările s-au făcut la Ve­neţia, în Italia, dar numeroasele cazuri de infectare de acolo le-au oprit brusc, în februarie. Studiourile Paramount Pictures au mutat imediat filmările în Marea Britanie. Dar şi de acolo echipa de filmare a trebuit să plece din cauza virusului.
Cruise, care are averea de 570 de milioane de dolari, a plătit din propriul buzunar 670.000 de dolari (circa 2,8 milioane de lei) ca să închirieze un vas de croazieră pentru a duce întreaga echipă de filmare în Norvegia. Acolo speră să stea departe de COVID-19.

Recomandările redacției