Suri, fata actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a crescut mult şi seamănă tot mai mult cu celebrul său tată. Numai că starul nu are habar de ea de 7 ani.
În vârstă de 13 ani, Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise (57 de ani) şi a lui Katie Holmes (40 de ani), a fost surprinsă, recent, de paparazzi, în timp ce se afla la plimbare cu mama ei, în New York. După ce părinţii săi au divorţat, în 2012, fata a fost crescută numai de aceasta. Chiar dacă, la divorţ, Tom a obţinut dreptul de a o vizita pe fiica lui, starul nu a făcut acest lucru niciodată. Nici nu a fost văzut vreodată în compania lui Suri.
Actorul, care are o avere de 570 de milioane de dolari, îl preferă pe fiul său adoptiv, Connor, de 24 de ani, în compania căruia a fost zărit recent la Londra. Au făcut împreună o plimbare cu elicopterul şi au fost la o conferinţă a Bisericii Scientologice, al cărei membru devotat este starul. Connor a fost adoptat de Tom Cruise, în timp ce era căsătorit cu actriţa Nicole Kidman. Tom şi Nicole au mai înfiat şi o fată, Isabella, care are în prezent 26 de ani.
Katie Holmes nu este deloc supărată pentru că Tom nu ţine legătura cu Suri. Gurile rele spun că ea a divorţat de teamă că fostul soţ o va atrage în Biserica Scientologică pe Suri, aşa cum a fă­cut cu Isa­bella şi Connor.

Recomandările redacției