Vedeta zilei – Tom Cruise, primul actor care va filma în spațiu

0
307

Când Tom Cruise îşi pune ceva în minte, nimic nu îl poate opri!. Actorul de 58 de ani îşi execută singur cascadoriile şi acum vrea să devină primul actor care filmează în cosmos. El începe pregă­ti­rea în cadrul NASA.
Tom Cruise are o avere estimată la peste 570 milioane de dolari, însă pentru a-şi vedea visul cu ochii a avut ne­voie şi de ajutorul miliardarului Elon Musk. El intenţionează să filmeze pentru următoarele două filme din seria „Misiune Imposibilă” pe orbita Terrei şi a început deja să aranjeze programul de pregătire spaţială în cadrul laboratoa­relor NASA, informează The Sun.
Tom Cruise a discutat personal la NASA cu privire la antrenamentele sale alături de astronauţi. Programul de pregătire va dura cel puţin patru luni şi trebuie să îl pregătească pe Tom pentru condiţiile extreme la care va fi expus pe orbita Terrei. Deşi „misiunea” pare „imposibilă” având în vedere că doar cheltuielile de deplasare la bordul aeronavei SpaceX depăşesc un miliard de dolari, Tom a dat asigurări că a găsit sponsorii care să îi susţină proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.