Vedeta zilei – Tratamentul lui Michael Schumacher costă 10 milioane de euro pe an

0
108

Michael Schumacher se află într-o permanentă luptă pentru a reveni la o viață cât de cât normală după accidentul de schi suferit la 29 decembrie 2013 în stațiunea franceză Meribel. Numai că procesul de recuperare este îndelungat, iar costurile sunt pe măsură.
Conform francezilor de la Ouest Fran­ce, care au fost citați de digisport.ro, din această cauză, Corinna, soția fostului pilot de Formula 1, a decis să scoată la vânzare vila din localitatea elvețiană Gland. Prețul cerut este de nu mai puțin de 60 de milioane de euro, iar dacă va fi obținut, acești bani se vor duce în cea mai mare parte pe tratamentele lui Michael, care s-ar ridica la 191.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 10 milioane de euro pe an.
Această vânza­re ar fi doar cea mai recentă du­pă cele majore făcute în ultimii ani pentru a-i pu­tea asigura cele mai bune condiții de recuperare lui Michael.
Mai precis, familia Schuma­cher a vândut până acum un avion particular în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, dar și o casă în Norvegia pentru aproximativ trei milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.