Vedeta zilei – Tristețea Sofiei Vicoveanca. Un singur concert în 5 luni

0
229

Sofia Vicoveanca (78 ani) a îmbinat utilul cu plăcutul, la vreme de pande­mie. S-a odihnit, a scris poezii și a înre­gistrat melodii noi. Pregătește un nou album și d-abia așteaptă să revină pe scenă. Este de părere că artiștii sunt cei mai afectați în această perioadă.
Până acum a cântat doar la un eve­niment privat mic, unde s-au păstrat toate regulile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. „Am cântat într-un singur loc, la un cumătru, dar a fost puțină lume, s-a păstrat distanța. Duminică o să cânt, o să fiu pe sce­nă la Botoșani. Dar va fi la fel, puțină lume și la distanță. Mi-a lipsit foarte mult cântatul. E greu să nu te mai poți exprima artistic așa cum trebuie”, ne-a declarat interpreta de muzică populară. Pe de altă parte, ea a profitat din plin de zilele libere.
„În pandemie am stat în casă, cu­minte. Am scris, am înregistrat piese. Până acum am înre­gistrat patru me­lo­dii din 20 pentru un album nou. Va fi gata probabil de Sărbători. Nu mă grăbesc. Noi, artiștii, am fost cei mai oropsiți. Să nu cânți pentru public atâta vre­me. E foarte greu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.