Vedeta zilei – Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei Libere

0
132

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Marți, trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Sala de Marmură, de la Casa Presei. La căpătâiul jurnalistului se afla fiul său, Răzvan, în brațele căruia Florin Condurățeanu s-a stins înainte de sosirea ambulanței.
Florin Condurățeanu a murit luni din cauza unui stop cardio-respirator. Ajuns acasă, jurnalistul ar fi acuzat o stare de rău și s-ar fi prăbușit în brațele fiului său, Răzvan. Ambulanța a sosit prea târziu pentru ca viața jurnalistului să poată fi salvată.
Trupul neînsuflețit al lui Florin a fost depus marți la Sala de Marmură, de la Casa Presei Libere, unde toți cei care l-au apreciat și iubit pot sosi pentru a-și lua rămas bun. La căpătâiul jurnalistului veghează fiul Răzvan, care este un munte de durere.
Mai mulți jurnaliști și oameni de cultură și-au exprimat tristețea la scurt timp după ce a fost anunțat decesul lui Florin Condurățeanu. Printre aceștia se numără și Mircea Badea, dar și Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.