Vedeta zilei – Ultima dorinţă a actriţei Tamara Buciuceanu-Botez!

0
175

Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viaţă marţi, pe un pat de spital din Capitală, după ce a fost internată în urmă cu mai bine de o săptămână.
Starea actriţei s-a deteriorat rapid după ce s-a confruntat cu o stare de rău şi probleme de respiraţie, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.
Înainte de a se stinge din viaţă, însă, actriţa şi-a sunat rudele de pe patul de spital şi le-a spus să-i aduca plăcintă cu vişine pentru că îi este poftă. Dorinţa marii actriţe i-a impresionat până la lacrimi pe cei dragi.
Tamara Buciuceanu-Botez a sperat până în ultima clipă că va reși să țină sub control afecțiunea cardiacă ce o necăjea de mulți ani. Imediat după ce a fost internată la Spitalul Elias, îndrăgita actriță a transmis, scurt, că e bine și că se va întoarce acasă. Din păcate însă, situația ei s-a agravat, iar marți medicii au anunțat că Tamara Buciuceanu s-a stins. „Spitalul Elias anunţă cu regret dispariţia unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu-Botez. Sincere condoleanţe familiei!”, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.