Un bărbat a fost arestat la Los Angeles după ce poliţia a descoperit că acesta a încercat să îşi însuşească fraudulos una dintre locuinţele actriţei americane Halle Berry, potrivit tmz.com.
Bărbatul de 59 de ani, Ronald Eugene Griffin, s-a prezentat prima dată la locuinţa din Los Angeles a actriţei în luna ianuarie şi a încercat să forţeze uşa de la intrare, dar a fugit când peste el a dat grădinarul lui Halle Berry.
În martie, poliţia a primit un apel de la unul dintre angajaţii actriţei, potrivit căruia Griffin venise cu un lăcătuş ca să schimbe încuietoarea, susţinînd că este noul proprietar şi că are acte doveditoare.
Mai mult, acesta a sunat la poliţie, acuzându-i de încălcarea proprietăţii private pe angajaţii actriţei. Poliţia a stabilit în cele din urmă că acesta minte şi că a încercat în mod fraudulos să îşi însuşească locuinţa.
Halle Berry le-a spus poliţiştilor că nu îl cunoaşte pe bărbat.
Griffin a fost ulterior arestat, iar cauţiunea lui a fost stabili­tă la 36.000 de dolari. Sur­se din po­li­ţie au declarat pentru TMZ că acesta nu ştia că lo­cuinţa îi aparţine actriţei.

Recomandările redacției