Vedeta zilei – Urmaşii regelui: ce fac azi copiii lui Michael Jackson, la 12 ani de la moartea lui

0
381


De curând s-au împlinit 12 ani de când vestea morţii lui Michael Jackson făcea ocolul pământului. Planeta a intrat în de­lir, site-urile marilor publicaţii au picat, la radio se auzeau doar piesele regelui pop. În toată această nebunie, trei suflete se străduiau să facă faţă noii realităţi: viaţa fără tatăl lor.
În urma lui Michael Jackson au rămas Prince Michael Joseph Jackson (acum în vârstă de 24 de ani), Paris-Katherine Jack­son (22) şi Prince Michael Jackson II (19).
Multă vreme s-a speculat pe seama modului în care artistul a devenit tată, dar varianta oficială este: primii doi au fost făcuţi cu o asistentă medicală, Debbie Rowe, iar mezinul cu o mamă-surogat.
Prince Jackson, cel mai mare dintre fraţi, visează la o carieră în showbiz. „Vreau să devin cunoscut ca producător, regizor, scenarist şi actor“, spune el.
Model, actriţă şi cântăreaţă, Paris Jackson e cea mai cunoscută dintre fraţi, dar şi cea mai zbuciumată. La scurt timp după moartea lui Michael, a intrat în depresie, ajungând să-şi facă singură rău.
Prince Michael Jackson II este mezi­nul, născut în 2002 dintr-o mamă-surogat. După moartea tatălui, a încetat să mai vorbească o vreme. El se află încă în grija bunicii sale, Katherine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.