Vedeta zilei – Valentina Pelinel a născut gemene

0
314

Valentina Pelinel şi soţul acesteia, Cristi Borcea, au devenit părinţi de gemene, vineri, iar ambele fetiţe vor primi numele Maria, pe lângă cel al unuia de sfânt, după cum a declarat anterior fostul fotomodel, scrie Mediafax.
Valentina Pelinel a confirmat naş­terea gemenelor publicând pe contul său de pe reţeaua de socializare online Facebook o fotografie care înfăţişează baloane colorate în alb, roz, imprimate cu ursuleţi şi textul „baby girl”.
În septembrie 2018, Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, a confirmat cununia civilă cu Cristi Borcea, fostul finanţator al FC Dinamo, dar şi faptul că vor deveni din nou părinţi.
Cristian Borcea fusese eliberat, în luna iulie 2018, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare con­diţionată.
Relaţia dintre cei doi a devenit pu­blică în 2016, când Cristian Borcea era deja în închisoare de doi ani. În acel moment, Valentina Pelinel anunţa că este în­sărcinată, iar, după naş­terea copilului, care a primit numele Milan, în luna iunie a ace­lui an, Borcea a declarat că era vorba des­pre cel de-al şaptelea co­pil al său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.