Vedeta zilei – Vali Ionescu de la Voltaj s-a însurat! A trecut prin tragedii crunte: i-au murit două soții și fiica

0
145

Vali Ionescu, chitaristul trupei Voltaj, s-a însurat a treia oară. Acesta și-a dus la altar joi, 15 iulie, noua iubită, pe Florentina, iar vineri are loc petrecerea.
Chitaristul în vârsta de 58 de ani și-a refăcut viața după ce a pierdut nu mai puțin de doua soții până acum, dar și pe fiica lui. Florentina, care a devenit joi ce-a dea treia soție a artistului, a fost cea care l-a scos din depresia cruntă în care căzuse după moartea celor două soții și a fiicei sale. La petrecere, atmosfera a fost întreținută de trupa Iris și Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist de la trupa Cargo. Vali Ionescu cântă în trupa Voltaj de la începutul anilor ‘90.
Tragediile i-au marcat până acum via­ța lui Vali Ionescu, artistul fiind nevoit să-și îngroape două soții și pe fiica sa. În 2002, la numai un an de când îi mu­rise prima soție de cancer, asupra lui Vali s-a abătut din nou o mare nenorocire. În timp ce se întoarcea de la mare spre Bucu­rești, împreună cu Vanessa, fetița din prima căsnicie, și cu logodnica lui de atunci, Ioana Borz, artistul a fost implicat într-un accident mortal pe DN 3A. El își luase permisul de conducere cu doar o lună înainte de accidentul în care au pierit logodnica și fiica lui. De atunci, chitaristul a intrat într-o depresie cruntă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.