Vedeta zilei – Victor Rebengiuc, confesiuni zguduitoare. „Am început să mă gândesc la moarte!”

0
84

La 88 de ani, Victor Rebengiuc a acordat un interviu emoționant despre piesa „Regele moare”, unde interpretează rolul re­gelui Be­renger. Maestrul a făcut confesi­uni zgudui­toare despre problemele sale de să­nă­ta­te și a mărturisit că nu se teme de moarte!
„Până la 80 de ani nu mă gândisem deloc la moarte. Mi s-a părut că nu aveam de ce să mă gândesc, mă simțeam bine, mun­ceam, tră­iam, mă bucuram, mă întristam, dar după 80 de ani am început să mă gândesc la sfâr­șit, la moarte, și încetul cu încetul mi-am dat seama că n-am de ce să mă tem. Moartea este sfârșitul vieții și viața trebuie să aibă un sfârșit. Rolul acesta a venit exact în momentul în care începusem să mă lămuresc că nu trebuie să ne fie frică, trebuie să ne gândim foarte bine la viața pe care o mai avem de trăit, să o trăim și să plecăm dincolo cu fruntea sus, fericiți că am avut ocazia să trăim”, a declarat Victor Rebengiuc.
În 2019, actorul a avut probleme grave de sănătate cu coloana, fiind operat de două ori. Recuperarea a fost foarte grea şi spune că încă are dureri mari şi mer­ge greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.