Vedeta zilei – Will.i.am vine la Neversea 2020, alături de trupa Black Eyed Peas!

0
404

În 2020, trupa Black Eyed Peas vine în România la festivalul NEVERSEA din Constanța. Solistul trupei, cunoscut sub numele de Will.i.am, are o avere estimată la circa 75 de milioane de euro de revista Forbes, scrie Click.
În 2012, NASA l-a contactat pe Will.i.am pentru a compune o melodie care să marcheze aselenizarea pe Marte a roverului Curiosity. Astfel, a luat naș­te­re prima melodie care a fost transmisă de om pe altă planetă înafară de Terra.
NEVERSEA, cel mai mare festival de la malul Mării Negre, promite și în acest an o călătorie unică prin universurile mu­zicale de top. Primul val de artiști care îi va face pe fani să vibreze vine cu cele mai mari nume din industria muzicală electronică, pop, rap, hip-hop sau R&B. Scena este pregătită pentru cel mai tare „crowd control”, regizat de Dimitri Vegas & Like Mike, dj-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urca pentru prima data pe scena principala a NEVERSEA. Cei doi frați sunt implicați și în munca de producție, lansând cola­borări de succes cu artiști precum: Wiz Khalifa, David Gue­tta, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Armin van Buuren, piese care au ajuns în fruntea topurilor dance & pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.