Vedeta zilei – Zanni a câștigat Survivor România! Faimosul pleacă acasă cu 250.000 de lei

0
193

Îndrăgita competiție sportivă Survivor România 2021 a ajuns la final, iar concurenții s-au luptat pe traseele ane­voioase pentru ultima oară în acest se­zon, numai unul dintre ei reușind să pri­- mească marele trofeu. Zanni este fericitul câștigător al titlului de Supraviețuitor și al premiului de 250.000 de lei.
După șase luni palpitante, s-a ajuns și la marea finală Survivor România 2021! Seara a debutat cu două jocuri. Regulile au fost simple: concurentul care a pierdut primul joc a intrat la votul pu­blicului. Ceilalți doi s-au luptat în al doi­lea meci pentru colanul de imunitate.
În urma probelor decisive, Marius Crăciun a intrat la votul publicului înainte de finala Survivor România, iar Zanni si Andrei Dascălu s-au luptat pentru colanul de imunitate. Dintre cei doi concurenți care au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, Andrei Dascălu a reușit să-și asigure primul loc în marea finală Survivor România. Zanni a intrat, astfel, la votul publicului, alături de Marius. Dintre cei doi, publicul l-a ales pe Zanni, care i s-a alăturat lui Andrei în marea finală. Marius a plecat, astfel, acasă.
Bătălia voturilor s-a dat în cele din urmă între Zanni și Andrei, iar cel mai votat dintre ei a fost Zannidache, care a devenit marele câștigător Survivor Ro­mânia 2021!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.