Vedete care au plecat din România. Unde au ales să înceapă o viață nouă

0
311

Î n urmă cu mulţi ani, aveau un succes răsunător în România, însă, cu timpul, au ajuns la concluzia că vor să facă altceva, astfel că au luat-o de la zero în străinatate, pen­tru un trai mai bun, scrie Libertatea.
Mihaela Rădulescu locuiește de 10 ani la Monte Carlo
Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo în vara lui 2009, după divorțul de Elan Schwarzenberg. Vedeta revine în țară din când în când, pentru a-și vizita rudele ori pentru a prezenta vreo emisiune televizată.
Iulia Vântur, prezentatoare TV și actriță în India
Iulia Vântul a ales India, la scurt timp după ce s-a aflat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Vedeta revine des în România, pentru a-și vizita familia sau pentru a onora invitații la diverse evenimente.
Cosmin Cernat, comentator sportiv, s-a stabilit în Canada
Cosmin Cernat a luat decizia de a pleca din țară după încheierea filmărilor pentru Exatlon, emisiune difuzată la Kanal D. Acum, fostul comentator sportiv locuiește în Canada alături de familia sa.
Catrinel Menghia, stabilită în Italia
Catrinel Menghia a plecat în Italia și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe. A părăsit România la vârsta de 18 ani, pe vremea aceea modelul având o relație cu Răzvan Fodor. În prezent, vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă. S-a căsătorit și a devenit mama unui băiețel.
Tataee de la BUG Mafia s-a mutat în Spania împreună cu soția și copiii
„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia. Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis.
Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucu­reștiul devenise sufocant, și la propriu, și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu este normal nici în sistemul de învățământ, nici în socie­tate, în oraș, unde locuiam”, spune Vlad Irimia (Tataee) pentru protv.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.