Cântăreţii mai dau peste cap un păhărel, înainte de urca pe scenă, pentru aşi anestezia emoţiile. Alţii nu lasă sticla din mână nici în timpul concertului.

Puya, autorul hitului “Sus pe bar”, adoră vinul spumant, dar şi votca. Iar versurile piesei sale spun totul: “Vreau să văd cum daţi shot după shot peste cap/să vă puneţi în cap/până faceţi infarct/să plecaţi în zig-zag până la mine în pat şi io’s beat/ nu mai am bani nici la ciorap”.

delia_matacheDelia mai ciupeşte şi ea câte un păhărel înainte de concerte şi chiar nu ascunde asta: “Nu sunt falsă faţă de colegii mei. Beau puţin pentru a mă încălzi, a mă binedispune”, a declarat ea.

Nicolae Guţă îşi face şi el încălzirea, pe la nunţi, tot cu alcool. Însă, la cununia fiicei sale, el a băut atât de mult încât a leşinat în mijlocul petrecerii. Salvarea l-a transportat de urgenţă la spitalul din Petroşani.

Uzzi, de la BUG Mafia, a făcut-o lată, în urmă cu patru ani, într-un club bucureştean, când a căzut de pe scenă direct în cap, după ce a golit, în timpul concertului, o sticlă de whisky.

Ombladon de la trupa Paraziţii nu renunţă la sticla de whisky nici în timpul spectacolelor. Mai zice un vers, mai bea o gură….

 

SURSA: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției