Velici a decis amicalul Sebișului cu viceliderul Ligii a IV-a Arad

0
183

La ora la care au început și trei dintre partidele etapei cu numărul 14 al Ligii a III-a (seria a IV-a), Național Sebiș a disputat un meci de verificare contra celor de la Lunca Teuz Cermei. La Bocsig, divizionara a treia și-a luat revanșa după înfângerea din vară la același scor, 1-0. Cel care a marcat a fost Gelu Velici, cu un sfert de oră înainte de final, poarta „alb-roșiilor” fiind apărată de goalkeeperul de rezervă al Sebișului. „Frații Rusu au trebuit să plece mai repede și am primit un portar de la ei. Nu știu dacă a da totul din el la faza golului, dar nu ne supărăm. Nu era frumos să-i  încurcăm pentru a doua oară consecutiv, așteptăm următorul amical cu ei. Rămânem cu un antrenament bun și cu surpriza plăcută, Cosmin Bătrân, un jucător de la echipa a doua cu calități bune”, a spus Mircea Aslău, antrenorul viceliderului din primul eșalon județean.
La rândul său, Călin Cojocaru a considerat util testul cu Cermeiul. „Am întâlnit o echipă bună în condiții acceptabile de joc, ținând cont de starea vremii. Băieții s-au implicat în joc, am făcut un antrenament complet și am obținut și un succes ce ne dă puțin moral pentru ultima partidă oficială a anului”, a punctat tehnicianul Sebișului, care se bucură și de înfrângerea lui ASU Poli la Becicherecul Mic. „E normal să ne convină rezultatul, dar mai important este ce facem noi vinerea viitoare. Trebuie neapărat să câștigăm cu Pandurii II, altfel înfrângerea lui Poli mai contează atât de mult pentru noi”, a adăugat „principalul” Naționalului.
Formații:
Cermei: Fl Rusu (68 Lazea) –  Popa, A. Rusu, Gurban, Vereș – Cotoc, Nistor, Purece – Morar, Bulza, Brândușe.  A mai jucat Bătrân.
Sebiș (prima repriză): Merșca – Toader, Dăruială, Neacșu, Chere­- cheș – Stegaru, Mihuța – Rus, Stoian, Susan – Unguru.
Sebiș (repriza a II-a): Păduraru – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Che­re­cheș (Lupu) – Lazea, Avramescu – Rus, Unguru, Călin – Velici.
Cermeiul nu a putut conta pe Mark și Norbert Varga, ambii fiind învoiți, dar și pe Berar – accidentat. Dincolo, ușor accidentat, Oiță a fost menajat.
Ieri, sebișenii au trecut și de Victoria Zăbrani, după reușitele semnate: Rus, Susan, Stoian, Cherecheș și Mihuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.